Flexibele bezorging...

Wekelijkse levering mogelijk, zonder bijkomende kosten!

Als evt. 2e leverdag naast de donderdag kunt u bestellen voor maandag. Voor de 2e leverdag naast de vrijdag kunt u bestellen voor dinsdag. Wanneer nodig is een 3e of 4e levering bespreekbaar. Neemt in dit geval contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij hanteren géén minimale bestelhoeveelheid!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Odoo tekst en afbeelding blok

Zien doet kopen!


IJs is een impulsaankoop en daar kunt u op inspelen. Wij kunnen u een volledige en professionele ondersteuning aanbieden op het gebied van diverse promotiematerialen. Zo kunt u uw ijsassortiment goed onder de aandacht brengen van uw gasten.


Een optimaal gepresenteerd IJsboerke-assortiment, gecombineerd met onze verkoopondersteunende materialen, geeft het beste resultaat . Sterker nog, onderzoek heeft aangetoond dat u met het plaatsen van de juiste materialen op de juiste positie in én rondom uw IJsboerke-verkooppunt , maar liefst 10% meer omzet kunt behalen! IJsboerkeNederland.nl helpt u hier graag bij door een pakket verkoopondersteunende materialen beschikbaar te stellen. Dit pakket wordt u GRATIS aangeboden.

Pos materiaal IJsboerke

Beachvlag

 

Vriezers

 

Inschuifmap

 

Stoepbord

 

Gevelvlag

 

Vuilbak